Meccs utáni interjú
2012-03-07 06:33 | Írta: syddy1 | Kategória: Interjúk
A teljesítményről…
„Jól teljesítettünk ma este, és csalódottak vagyunk, mert közel volt a továbbjutás. Megvoltak a lehetőségeink, és nem sikerült, de nagyon közel voltunk hozzá. Úgy érzem, a második félidőben fizikálisan szenvedtünk egy kicsit, mert sokat ki kellett adnunk magunkból a Liverpool otthonában. Összességében úgy gondolom, hogy nem volt sok opciónk a kispadon sem, és a második félidőben nem tudtuk megtartani a labdát olyan jól, mint az elsőben. Amikor a középpályánk elfáradt, a kispadon nem volt utánpótlás, ezt sajnálom. A játékosok hibátlan teljesítményt nyújtottak, fantasztikus lelkesedéssel, és az egész csapat nagy dicséretet érdemel.”

Az első meccsről…
„Sok idegenbeli meccset játszottunk már a BL-ben, és sosem vesztettünk még 4-0-ra. A Real Madrid, a Barcelona otthonában sem, a Milannál jobb csapatok ellen sem, szóval nagyon nagy csalódás volt, mert rettentően teljesítettünk.”

A büszkeség érzéséről…
„Nem tudom, hogy ez az egyik legbüszkébb estém-e, de minden bizonnyal a játékosok büszkék lehetnek, hogy ennél a klubnál játszanak, mert mindent megtettek érte. Ha 3-0-ra nyer a csapat hazai pályán, csak gratulálni lehet nekik. Tudjuk, hogy ha 180 percet játszunk, de abból gyakorlatilag csak 90-et vagyunk a pályán, nehéz dolgunk van. Nagyon közel voltunk a kvalifikációhoz.”

A játékosok esetleges rossz hangulatáról…
„Jó sorozatunk van a bajnokságban, és tudjuk, hogy nehéz dolgunk lesz a játékosoknak ezután, mert ez nagy csalódás, viszont a csapat jobban összeért. Remélhetőleg innentől kezdve erősen fejezhetjük be a szezont, mert tudjuk, hogy nincs több helye csalódásnak a bajnokságban. Minden egyes pontért vérre menő csata folyik majd az idényzárásig, ez vár most ránk.”

A bíróról…
„Nem voltam elégedett a bíróval, mert túl sok szabadrúgást ítélt meg a pála közepén. Minden esetben, amikor valaki a földre ment a Milan játékosai közül, szabadrúgást kaptak, amit hamar fel is ismertek, és ügyesen kihasználták.”

Van Persie második félidei lehetőségéről…
„Mit mondhatnék? Akire a leginkább rábíztuk volna azt a helyzetet, az Van Persie. Át akarta emelni a kapust, de meg kell dicsérni Abbiatit. Egy másodperc töredéke alatt kell döntést hozniuk, minden dicséret megilleti a kapust.”

Oxlade-Chamberlainről…
„Annak ellenére, hogy a top szinten sosem játszott még középső középpályást, a BL-ben volt kezdő, jól teljesített. A második játékrészben elfáradt egy kicsit és meg is sérült, és kevesebbet volt nála a labda, mint az első félidőben. Amikor nála van a labda, mindig ott van a lehetőség, hogy valami történni fog. Szinte bárhol tud játszani a pályán, középen, a szélen. Látható volt, hogy fizikálisan megviselte a közelmúlt, de azt is, hogy elég jó, hogy itt játszhasson.”

A csapat jó formájáról…
„Külön kiemelném Tomas Rosickyt. Ismételten remekelt. Mindegyik meccsünkön a közelmúltban kulcsfontosságú szerepet vállalt, és nem kapja meg a neki járó elismerést, szóval én megragadnám az alkalmat, és most külön kiemelném őt.”

A védőjátékról…
„Úgy gondolom, a Milan otthonában nem voltunk megfelelő szinten a védelmet tekintve. Ma viszont kiválóak voltak a védőink, mind a négyen jól játszottak. Nagyon támadó felfogású csapatunk volt, és így megakadályozni, hogy a Milan betaláljon, kivételes teljesítményre volt szükség hátul, amit jól kiviteleztünk.”

Forrás: Arsenal.com

HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2012-03-11 10:51
"Go GunnerS-Balázs "-ka szeretetből írtad nem ????? Ki ki kért meg rá ,hogy engem te ki javíts erre persze megint nem írsz semmit ,ezt meg hol olvastad ,hogy én Petőfinek nézlek LOL ,tanulj meg értelmezni dolgokat és ha már megpróbálod kiforgatni a szavaimat akkor legközelebb kérj segítséget egy hasonlóan nyugodt haverodtól mint te ,szakadok rajtad haver :D Na üdv !!!! Hoppá szeretném megkérdezni hol kapok és most idézem "nyelvten könyvet" !!!!!!!
 
Profil
Üzenet
Go GunnerS-Balázs véleménye:
2012-03-10 18:33
Beszarás. Jó angy modanivalót láttál amögé az egy mondat mögé, hogy nem tudsz helyesen írni. Ez már csak a te bajod hogy megpróbálod kimagyarázni, de hidd el nem kell nagy kulturlénynek lenni, hogy valaki néha használjon vesszőt, meg pontot. Lehet hogy én a te szemedbe egy Petőfinek tunök, de te akkor mi vagy? Próbálsz itt oltogatni, meg belelátni mindent az előző kommentembe is, pedig én nem támadólag léptem fel. De ha neked ez a hangnem nem tetszik, akkor tudok én a te nyelved is írni. Bazd meg az anyád te paraszt, és vegyél elő egy nyelvten könyvet, akkor legközelebb hátha nem hánysz ide ilyen összefüggő szarokat. Ha meg idegbeteg vagy akkor vezesd le máson. Te idióta
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2012-03-08 20:14
ja a ,kulturáltság legmagasabb foka a természetes viselkedés ezt mondogasd magadnak és akkor nem fogsz fennakadni a baromságaidon. Talán oda is figyelnek majd rád,hogy mit is akarsz valójában mondani ,és nem csak kinevetnek majd !!!!!!! Speciel én nagyon szánlak ,hogy ilyen egyszerű emberke vagy ,pedig biztos van sütnivalód hiszen nagyon szépen tudsz fogalmazni.
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2012-03-08 20:04
ezt nem eteted meg velem ,nem olvastad el de tudod ,hogy értelmetlenül fogalmazok .Nagyon ügyes emberke lehetsz te . Ez nem Holt költők társasága csak szólók , és nem követelmény ízes bővített mondatokat fogalmazni ,itt nem fognak beírni az ellenőrződbe ,úgyhogy szerintem tedd magad takarékra te kis Petőfi Sándor junior . Egy valamiért érzem magam szerencsétlennek , hogy egy ilyen kurtul paraszttal leállok vitatkozni. Amúgy akkor kritizálj másokat ha beléd nem lehet belekötni !!!!!! Igen olvasd vissza mit írtál. Ahelyett ,hogy itt le hülyézel másokat ,és játszod az agyad!!!
 
Profil
Üzenet
Go GunnerS-Balázs véleménye:
2012-03-08 19:22
Roszko, tényleg nem ovlastam el, akárhiszed akárnem. Azért nem olvastam el, mert egy hányinger, hogy magyar ember létedre nem tudsz normálisan megfogalmazni valamit, csak leírod, majd az a sok hülye oleolvassa valahogy és ez nem csak neked szól, de az összes 10 évesnek, akik capslocolnak, és írni nem tudnak. Nem kell emögé semmiféle gyerekes beszólást vagy mondanivalót belátni.
 
Profil
Üzenet
Songi véleménye:
2012-03-08 18:31
Én azt nem értem, hogy itt mindenki ágyús, mégis vannak olyanok akik folyton marják a másikat. Különbözhetnek a vélemények, de azt lehetne kúltúráltabb módon is kifejezni. Pl. szerintem ez nem így van, az én álláspontom más stb...

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (54 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 8
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design