Meccs utáni interjú
2012-03-07 06:33 | Írta: syddy1 | Kategória: Interjúk
A teljesítményről…
„Jól teljesítettünk ma este, és csalódottak vagyunk, mert közel volt a továbbjutás. Megvoltak a lehetőségeink, és nem sikerült, de nagyon közel voltunk hozzá. Úgy érzem, a második félidőben fizikálisan szenvedtünk egy kicsit, mert sokat ki kellett adnunk magunkból a Liverpool otthonában. Összességében úgy gondolom, hogy nem volt sok opciónk a kispadon sem, és a második félidőben nem tudtuk megtartani a labdát olyan jól, mint az elsőben. Amikor a középpályánk elfáradt, a kispadon nem volt utánpótlás, ezt sajnálom. A játékosok hibátlan teljesítményt nyújtottak, fantasztikus lelkesedéssel, és az egész csapat nagy dicséretet érdemel.”

Az első meccsről…
„Sok idegenbeli meccset játszottunk már a BL-ben, és sosem vesztettünk még 4-0-ra. A Real Madrid, a Barcelona otthonában sem, a Milannál jobb csapatok ellen sem, szóval nagyon nagy csalódás volt, mert rettentően teljesítettünk.”

A büszkeség érzéséről…
„Nem tudom, hogy ez az egyik legbüszkébb estém-e, de minden bizonnyal a játékosok büszkék lehetnek, hogy ennél a klubnál játszanak, mert mindent megtettek érte. Ha 3-0-ra nyer a csapat hazai pályán, csak gratulálni lehet nekik. Tudjuk, hogy ha 180 percet játszunk, de abból gyakorlatilag csak 90-et vagyunk a pályán, nehéz dolgunk van. Nagyon közel voltunk a kvalifikációhoz.”

A játékosok esetleges rossz hangulatáról…
„Jó sorozatunk van a bajnokságban, és tudjuk, hogy nehéz dolgunk lesz a játékosoknak ezután, mert ez nagy csalódás, viszont a csapat jobban összeért. Remélhetőleg innentől kezdve erősen fejezhetjük be a szezont, mert tudjuk, hogy nincs több helye csalódásnak a bajnokságban. Minden egyes pontért vérre menő csata folyik majd az idényzárásig, ez vár most ránk.”

A bíróról…
„Nem voltam elégedett a bíróval, mert túl sok szabadrúgást ítélt meg a pála közepén. Minden esetben, amikor valaki a földre ment a Milan játékosai közül, szabadrúgást kaptak, amit hamar fel is ismertek, és ügyesen kihasználták.”

Van Persie második félidei lehetőségéről…
„Mit mondhatnék? Akire a leginkább rábíztuk volna azt a helyzetet, az Van Persie. Át akarta emelni a kapust, de meg kell dicsérni Abbiatit. Egy másodperc töredéke alatt kell döntést hozniuk, minden dicséret megilleti a kapust.”

Oxlade-Chamberlainről…
„Annak ellenére, hogy a top szinten sosem játszott még középső középpályást, a BL-ben volt kezdő, jól teljesített. A második játékrészben elfáradt egy kicsit és meg is sérült, és kevesebbet volt nála a labda, mint az első félidőben. Amikor nála van a labda, mindig ott van a lehetőség, hogy valami történni fog. Szinte bárhol tud játszani a pályán, középen, a szélen. Látható volt, hogy fizikálisan megviselte a közelmúlt, de azt is, hogy elég jó, hogy itt játszhasson.”

A csapat jó formájáról…
„Külön kiemelném Tomas Rosickyt. Ismételten remekelt. Mindegyik meccsünkön a közelmúltban kulcsfontosságú szerepet vállalt, és nem kapja meg a neki járó elismerést, szóval én megragadnám az alkalmat, és most külön kiemelném őt.”

A védőjátékról…
„Úgy gondolom, a Milan otthonában nem voltunk megfelelő szinten a védelmet tekintve. Ma viszont kiválóak voltak a védőink, mind a négyen jól játszottak. Nagyon támadó felfogású csapatunk volt, és így megakadályozni, hogy a Milan betaláljon, kivételes teljesítményre volt szükség hátul, amit jól kiviteleztünk.”

Forrás: Arsenal.com

HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2012-03-08 16:14
"Go GunnerS-Balázs " én ezt tudom ,csak most azt nem tudom eldönteni ,hogy nem akarod vagy tényleg nem érted ,hogy én mit írtam , de akkor csak annyit hogy nem tudom honnan jött a kényszer ,hogy emlékeztess engem az esetleges nyelvi hibáimra, az meg hogy fokozod azzal a szánalmas kijelentéseddel ,hogy nem olvastad el a kommentemet.Szerintem mindenkinek levágós, hogy elolvastad egyébként pont lesz.rom ,hogy olvastad e vagy sem de te nagyon hát nem is tudom mi akartál lenni egyszerűen, hirtelen nem találok rá szavakat de ezt az amúgy is jelentéktelen, gyerekes mendemondádat megosztatod velünk. Szerintem ez pont nem érdekel senkit ,hogy te elolvastad e vagy sem . Legközelebb szerencsésebb lenne ha nem értesz velem egyet akkor azt írd le hogy nem szerintem ez nem így van,mert te is tudod ,hogy ez kényszerített arra ,hogy felböfögd ezt a kis szöszenetet és akkor nem tűnnél egy óvódás papírtacskó kutyának
 
Profil
Üzenet
toloszek véleménye:
2012-03-08 15:38
Nem akarom kiújítani a Wenger-vitát, csak megjegyzem,, hogy maga Wenger döntötte el, amikor azt mondta: "Amikor a középpályánk elfáradt, a kispadon nem volt utánpótlás, ezt sajnálom." Itt a pont.
 
Profil
Üzenet
Go GunnerS-Balázs véleménye:
2012-03-08 08:34
Roszko, rosszul értelmezted, mert nem poénnak szántam.
 
Profil
Üzenet
Songi véleménye:
2012-03-08 06:14
Egy másik kommentemben leírtam a gyenge láncszemeket a csapatból: Park, Samakh, Djourou stb...
 
Profil
Üzenet
Garcia véleménye:
2012-03-07 21:34
Songi, nincs bajod a srácokkal?eddig fél csapatod külted volna.nem mint ha én nem.én forditva látom a helyzetet, itt legalább 5 játékosnak járt le az ideje nem pedig Wengernek.
 
Profil
Üzenet
lesliek72 véleménye:
2012-03-07 21:32
Park azért jött hozzánk, mert azután egész Korea Arsenal mezben feszített!:-) Egyébként Park mégis csak a Dél Korea-i válogatott legjobb csatára és talán a legjobb játékosa. Dél Korea rendszeresen a VB-n van. 2002-ben 4-ek voltak a VB-n. 1986 óta folyamatosan VB-n vannak, 2010-ben 15-ek voltak. Persze Park nem Arsenal szintű, lehet, hogy a PL-be sem való, nem tudom. Az biztos, hogy azért nem 2. osztályú játékos. De nagy reklámbevételt hozott, az biztos.

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (54 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 23
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design