Premier League 13. forduló
2023-11-25 11:56 | Írta: Sipoczky | Kategória: Mérkőzések

A válogatott szünet után folytatódik a Premier League, ahol az ágyúsok a Brentford otthonában lépnek pályára a 13.fordulóban.

A héten felreppentek olyan hírek, hogy több nagy csapat is szemet vetett (pl.Bayern M.) Tomiyasu játékjogára, közben pedig hosszabbítani szeretne vele a klub. Raya-t pedig hamarosan véglegesíthetik, igaz a mai összecsapáson csak nézőként szerepelhet.

Ami a hiányzókat illeti:

Partey (izomsérülés), Smith Rowe (térdsérülés), Timber (térdsérülés) sérülések miatt, Vieira piros lapos eltíltás, míg Raya bérmegállapodás végett biztosan nem léphet pályára. Ellenben Odegaard már teljesértékű edzésmunkát végzett a héten és White is elkezdte az edzéseket, bár ő valószínű a cserepadon kezd majd. Jesus pedig már játszott a válogattottban a héten 90 percet, ő is bevethető.

Általában elég formán kívűl kezdjük újra a válogatott szünet utáni mérkőzéseket, ezen ma javíthatnak Arteta-ék.

Kezdő:

Hamarosan

 

Tv | Spíler 1

Kezdés | 18:30

Játékvezető | Robinson T.

Helyszín | Brentford Community Stadium (London)


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
bojan véleménye:
2023-11-28 15:45
Edu biztosan megbeszéli az igazolásokat Artetaval is.Most azért már a bajnoki címért küzdünk második éve és ha Arteta megnyeri azt,akkor klublegenda lesz belőle.Az hogy most nem olyan frankó a játék,mint volt a poszt Wenger eraban,az biztos,de nem is kapunk 5 gólokat a pooltol és a citytol hazai pályán.
 
Profil
Üzenet
Elithe véleménye:
2023-11-28 10:32
A védelmünk stabilitása Saliba-Gabriel-White beton hármasnak köszönhető, egyiket se Arteta hoztta, hanem Eduék, cserébe Arteta az elsőt anno el akarta űzni a csapatból, idény elején vmiért Gabriel is a padon találta magát, White-ot pedig egyenlőre Timber sérülése mentette meg, de Partye-t így is az ő helyén játszatta. Maradjunk annyiban, hogy Arteta azért nem akkora taktikus és ezt nem rossz szándékból mondom, tavaly szorítottam neki, de idénre nálam emberileg is (ld. Rambo esete) és szakmailag is leírta magát. Ha a Real szurkolók kikérhetik maguknak az eredményesség ellenére a játék képét, akkor én mint Arsenal szurkoló is kikérhetem magamnak ezt. Emeryre meg nem azt mondtam, hogy jobb volt, hanem pont azt, hogy egyesek szerint csak rossz volt és mindent szarul csinált, és ugyanezek szerint Arteta a megtestesült Istencsászár (szegény Paul Atreides ha ezt előre látta volna). Ha így hát állítsunk össze párhuzamos életrajzokat. Az elbukott EL döntőt se kérdőjelezi meg senki, én is Emery nyakába varrom, de az EL-ben Arteta se alkotott olyan marha nagyot (khm. Olympiacos és Villarreal, utóbbinál tudjuk épp ki volt az edző). A PL-ben a 4-ik hely elbukását, azt hiszem mindkét baszk fel tudta mutani. Ha pedig kapuralövések száma érdemes az xG-ket is megnézni, amiben máris 4-en előttünk vannak, köztük a sokak szerint csak gusztustalanul védekező Brentford, vagy a kókler Emery vezette Aston Villa. Nem, nem akarom vissza Emeryt, és nem már akkor sem akartam, hogy ő jöjjön amikor Wenger távozott.
 
Profil
Üzenet
bojan véleménye:
2023-11-27 19:11
Meg még valami,ami nagyon fontos szerintem.Ebben a szezonban eddig 28 volt a kaput eltalált lövések száma ellenünk 13 meccs alatt,ami kurva jó!A második a city 35el.Emerynel volt olyan szégyenmeccs amikor ennyiszer lőttek kapura ellenünk hazai pályán.A játékunk elég szar,de a védelmünk bajnoki formát mutat,ami azért Arteta érdeme is!Ferdinand szerint ha épségben marad a Saliba,Gabriel,Rice triónk,akkor mi vagyunk a City legnagyobb kihívója.
 
Profil
Üzenet
bojan véleménye:
2023-11-27 17:44
Jól van azért a kiütéses Európa-liga döntő fájdalmas volt 19-ben Emery bácsival.Elotte még őt meccsünk volt 3 pontot gyűjteni a top4 bebiztosítasahoz.Az sem sikerült.A keretünk mondjuk gyengébb volt sokkal a mainál,de arról már ő is tehetett.
 
Profil
Üzenet
Elithe véleménye:
2023-11-27 10:11
Emerynek voltak hibái de ad 1. jóval rosszabb keretből kellett dolgoznia, ad 2. a végére elvesztette az öltözőt, én anno a 2-ik miatt mondtam, hogy menjen, mert ha a játékosaid nincsenek mögötted kb fejreállhatsz és kakukkolhatsz se lesz jobb. A kóklerezést hagyjuk, sokan tudjuk miért csináltak, ugyanezek most szemellenző nélkül semmi hibát nem hajlandóak látni a mostani focinkban. Summa summárum Emery is abba bukott bele mint Moyes. Volt előttük két olyan edző akik évtizedekig meghatározták nemcsak a csapat de a liga arculatát is. Aki ezután jön szinte 100-as bukás. A baszknak annyival látszólag könnyebb helyzete volt, hogy nem csúcson lévő csapatot vett át, de ő se tudott rajta lendíteni. Mind Emery, mind Moyes aztán bizonyította, hogy van helyük a PL felsőházában, de akár a top 4-ben is. Én akkoriban sem őt vártam, hanem Eddie Howe-t, ahogy akkor is amikor Artetát megcsapta a kirúgás szele és sokan Contéért vagy Allergiért kiáltottak, is az angolban reménykedtem. Howe nekem a cseresznyésekkel szimapatikus filozófiát képviselt, most a Newcastlbe-n is szeretik, bár én is csalódtam picit benne, mert a szarkákból az undorító favágó ork stílust ő sem vette ki. A tegnapi meccsről. Többet én sem tudok hozzá tenni amit itt írtatok, hogy lassan eret vágunk, de családilag, mert szegény hugomat nemcsak rászoktattam anno az Arsenal szurkolásra, de még a férje is London piros felének szorít. Manapság nagy divatja van a nosztalgiának, úgy néz ki Arteta is hajlamos erre, mert idén az Arsenalt visszarepítette a 2000-es években. No de nem az akkori Arsenal játékát idézve, hanem a Marcello Lippi féle förmedvény játékot felvonultató Juve és olasz válogatottat. Én nem vagyok annyira ellene (sok Arteta fanatikus szerint tuti biztos), de a baszk idén leírta magát nálam, ettől még azt el fogadom én is, hogy ehhez hozzá kell szokni, hiszen kirúgni sose fogják, az öltöző sose fog fellázadni ellene, mert fél-egy évente a fél csapatot lecseréli és kiutálja (régen soroltam és írtam Arteta érthetetlen mellőzéseit, most már ott tartunk hogy nehéz lenne sorrendben felsorolni, mindenki igény szerint választhat magának egyet), nagyobb csapat mint mondjuk egy Real, Arteta bármilyen sikeres is lesz, ha van esze, a büdös életben nem fog ilyen edzőt vinni.
 
Profil
Üzenet
bojan véleménye:
2023-11-26 17:14
Na közben a három fordulóval ezelőtti legnagyobb bajnokesélyes,zsinórban harmadik vereségét szenvedte el!OHHH SPURSY!Nem lehet elmenni Unai munkásága mellett szó nélkül.Amit most a Villával csinál!Tony Adams odáig ment hogy szerinte tavaly bajnokok lettünk volna vele.Nem felejtem el az Outelágazásosok folyamatos Koklerezését sem!

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (15 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 10
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design