Premier League 13. forduló
2023-11-25 11:56 | Írta: Sipoczky | Kategória: Mérkőzések

A válogatott szünet után folytatódik a Premier League, ahol az ágyúsok a Brentford otthonában lépnek pályára a 13.fordulóban.

A héten felreppentek olyan hírek, hogy több nagy csapat is szemet vetett (pl.Bayern M.) Tomiyasu játékjogára, közben pedig hosszabbítani szeretne vele a klub. Raya-t pedig hamarosan véglegesíthetik, igaz a mai összecsapáson csak nézőként szerepelhet.

Ami a hiányzókat illeti:

Partey (izomsérülés), Smith Rowe (térdsérülés), Timber (térdsérülés) sérülések miatt, Vieira piros lapos eltíltás, míg Raya bérmegállapodás végett biztosan nem léphet pályára. Ellenben Odegaard már teljesértékű edzésmunkát végzett a héten és White is elkezdte az edzéseket, bár ő valószínű a cserepadon kezd majd. Jesus pedig már játszott a válogattottban a héten 90 percet, ő is bevethető.

Általában elég formán kívűl kezdjük újra a válogatott szünet utáni mérkőzéseket, ezen ma javíthatnak Arteta-ék.

Kezdő:

Hamarosan

 

Tv | Spíler 1

Kezdés | 18:30

Játékvezető | Robinson T.

Helyszín | Brentford Community Stadium (London)


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
bojan véleménye:
2023-11-26 15:58
Vezetjük a tabellát,de a top nyolcból még csak a castle-vel játszottunk idegenben,azt meg el is buktuk.Szerintem jövőre lesz már egy magas,Giroud type csatárunk is,valamint januárban középpályást fogunk vételezni...Van hova fejlődni játékban és remélem Arteta észreveszi hogy nem jó felé terelődtünk.Ha valami visszajönne tavalyról és Partey,Timber harcképesek lesznek hosszabb távon,akkor majd lehet nagyot álmodni,de jelenleg a Liverpool és persze a De Bruyne-vel kiegészült City is erősebbnek néznek ki nálunk...
 
Profil
Üzenet
fifa11 véleménye:
2023-11-26 10:15
Az meg, amiket a pontrúgásoknál csináltunk, az gyomorforgató kategória. 2 percig végzünk el egy szögletet, bedobást... Pontosan az ilyen Brentford féle bunkerező középcsapatoknak van ilyen fegyvere meg játékfelfogása. Pofám leszakad komolyan mondom.
 
Profil
Üzenet
fifa11 véleménye:
2023-11-26 10:06
Akkor örülök, hogy nem csak én gondolkozom azon a meccseinken, hogy akkor mi a fasszal is kéne felvagdalni az ereimet.... Bármilyen más meccset vagy csapatot nézek, szinte kivétel nélkül jobban szórakozom. Talán a Roma és a Juventis mérkőzései a kivételek. Vezetjük a tabellát, de én ezzel kicsit sem tudok azonosulni. Soha nem láttam még ilyen unalmasan és kockázatkerülően játszó Arsenalt. Emery megbukott ezt kár lenne vitatni, de az első szezonjában, ha csak periodikusan is , de sokkal több tűz volt a csapat játékában, mint ebben a mostani szarban. Tolo: Martinellit nem muszáj zseninek csúfolni, mindjárt december és kemény egy bajnoki gólra futotta tőle. Ha nincs területe futni, meg van lőve... Mindegy nem akarom rá kihegyezeni, idén akit lehet dicsérni, az Saliba Rice (tanáriak), Gabriel és Saka. A többiek közepes vagy szar teljesítményt nyújtanak. Arteta merev focija teljesen kiöli a kreativitást a játékosokból. RIP Öde.
 
Profil
Üzenet
toloszek véleménye:
2023-11-26 09:39
Arteta paneleket játszat. Edzéseken begyakoroltat három-négy panelt, és ezeket viktóriáztatja minden meccsen, 90 percen át, arra várva, hogy a három zseni /Saka, Öde, Marti) egyszer csak villan, és bever egy gólt. Ez akkor működik, ha a zsenijeink nincsenek formán kívül. Ha nekik nem megy, akkor keserves kín csinálni is, meg nézni is az egészet. Góljaink jellemzően nem direkt támadásokból született akciógólok, hanem látszólag a semmiből jövő, nem várt találatok. Szép játék, élményteljes foci akkor sincs, ha sikerül nyerni. Az egyik ilyen panel: jobboldali tologatás, háromszögezés Saka, Öde és a szárnyvédőnk között, kétféle végkifejlettel: vagy az egyik zseni befelé cselez és ballal kapura lő, vagy valamelyikük a hosszú oldalra lövi át mélyen a labdát a befutónak (Xhaka, Marti, vagy újabban Havertz). Egy ilyen játékot tudtunk tegnap végigvinni, Saka csodálatos átívelésével. A másik Arteta-panel a szögletrúgások koreográfiája, -- viszonylag sok góllal, de mindig bizonytalanul. A harmadik panelt Martinak kell (kéne) egyedül lejátszania (elfutás, befelé cselezés, éles belőtt labda a kapu elé), de ha Marti fáradt, vagy nincs formában, ez nem működik. (Lásd tegnap.) A negyedik panel, ami egyedül emlékeztetne igazi támadásra (mélységi mozgásokkal, henger-effektus beindulásával) Thomas hiányában szünetel. Időnkét villant valamit belőle Jorginho és Rice. De Ricének nem ez az igazi játéka, ő igazi (szuper jó) box to box gémer, Jelenleg a leghasznosabb játékosunk. Amíg Arteta lesz, addig ez lesz a játékunk. A másik baszkunk, Emery is ezt kezdte kiépíteni nálunk, csak több mozgást, több fantáziát belevíve a dologba, és zsenik nélkül. Faszságokra hivatkozva kiutálták, -- most megcsinálja a Villában!!! Arteta focijában valamelyik panelnek mindig működnie kell, és legalább egy zseninek jól kell játszania. Különben bukta. Voltaképp hatékony tud lenni ez az elképzelés, csak nézhetetlen focit eredményez.
 
Profil
Üzenet
toloszek véleménye:
2023-11-26 09:36
 
Profil
Üzenet
Incula véleménye:
2023-11-25 21:35
1 milliárd font értékű kerettel ilyen pocsék futballt játszani hétről hétre. Arteta nálam megbukott. Vért izzadunk minden kiscsapat ellen. És még hátra van az idén a Villa, a Brighton és a Liverpool elleni mérkőzés, jó ha egy vagy két pontot szerzünk ellenük összesen. Tudom Arteta be van betonozva, legfeljebb akkor küldik el, ha mindenhonnan az első fordulóban kiesünk és a TOP 6-ból kicsúszunk, ezt meg nem kívánom. A mai osztályzatok: Rams 3 -Tomi 5, Saliba 6, Gabriel 6, Zincsi 6 (nagyot mentett, de a saját hibáját korrigálta, akkor vesztettük el a labdát, mikor a Mojszejev együttest utánozta) - Öde 4, Rice 8, Trossard 6 -Saka 7, Gabriel 4, Martinelli 6 -Arteta 1

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (15 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 33
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design