Mérkőzés utáni interjú
2014-07-20 12:49 | Írta: arsenal1995 | Kategória: Interjúk
Arséne Wenger nyilatkozott a médiának, miután csapata 2-0-ra legyőzte a Boreham Woodot.

A jó felkészülésről...

"Fontos volt, hogy mindenki kapjon egy kis lehetőséget: hogy meglássuk, milyen jók a fiatalok, milyen erőállapotban vannak a játékosok. Összességében el akartuk kerülni a sérüléseket, és mindenkit jó erőállapotba akartunk hozni."

A játékosok egészségesen tartásáról, amikor nagy torna van nyáron...

"Sokkal nehezebb egészségesen tartani őket, ezért fokozatosan fognak visszatérni. Akik korán kiestek a világbajnokságon, jövő héten fognak visszatérni, de például a három világbajnokunk csak augusztus elején. Ezért nagyon nehéz mindenkit ugyanarra a szintre hozni a szezon elejére."

A sajtóban megjelent Wilshere-képekről...

"Még nem beszéltem vele, ezért nehéz mit mondani róla. Tudom, hogy mit képesek ebbe belemagyarázni - beszélnem kell vele erről, mi történt mielőtt ez nyilvánosságra került. Nem nagyon izgat a dolog. Csak tudni szeretném, mi történt, és nem szeretnék sokat beszélni róla."

Cesc Fabregasról...

"A vezetők kiálltak, és elmondták, hogy a Chelsea-hez akart igazolni. Nem tudom, ennek mennyi a valóságalapja, de ezek szerint oda került, ahová akart."

Az Arsenal nyári igazolásairól...

"Nagyon örülök neki amit eddig elértem. Még nincs vége az átigazolási időszaknak - még nagyon sok van hátra. Nem mondhatok nevet Önöknek, mert nem biztos azt a hatást érjük el vele, amit akarunk. Még mindig szeretnénk erősíteni."

A középpályán kialakult versenyről...

"Nagy a verseny a középpályán, de sok olyan fiatalunk van, aki tehetséges és nem kapott sok lehetőséget tavaly. Oxlade-Chamberlain sokat bajlódott sérüléssel, Wilshere, Diaby kihagyta az egész szezont. Most már visszatérhettek, és nagyon nehéz megmondani, milyen formában lesznek a szezon elejére. Igen, nagy a verseny a középpályán."

Mertesacker, Özil és Podolski világbajnoki címéről...

"Jó, hogy Németország nyerte a világbajnokságot, mert megnő az önbizalmuk. A tavalyi szezon utolsó mérkőzésén megszereztük az FA-kupát, majd így mentek a világbajnokságra. A győzelem megerősíti őket és önbizalmat ad nekik, és remélhetőleg ennek csak pozitív hatása lesz a következő szezonjukra."

Louis van Gaal kinevezéséről...

"Csak a teljesítmény fontos. Úgy gondolom, hogy a Manchester United nagyszerű menedzsert választott, aki bizonyított a világbajnokságon. Mindenkinek nagyon nehéz lesz ellenük."

Arról, hogy igazolni fog-e kapust...

"Igen, biztosan igazolni fogok."

Thomas Vermaelen jövőjéről...

"Nem tudom biztosra mondani, hogy marad, de ha megy, akkor biztosan igazolok egy középhátvédet is."

Arról, hogy korán igazolt...

"Nem én vagyok az egyetlen, aki így tett. Néha csak az átigazolási szezon végén válnak elérhetővé azok a játékosok, akiket szeretnénk leigazolni. Utalnék itt Özil esetére, hiszen tavaly ugyanekkor még senki sem gondolta volna, hogy leigazoljuk. Akkor fogunk üzleteket kötni, amikor az lehetségessé válik, és ez nagyon sok mindentől függ. Ezúttal korán összejött."

Arról, milyen fontos lesz ez a szezon Wilshere-nek...

"Most itt az idő, hogy előrelépjen. Benne van a lehetőség. Hiszek benne, és most az a legfontosabb, hogy jól sikerüljön a felkészülés. Jack nagyszerű játékos - jó esze van a labdarúgáshoz, és nagyon céltudatos. Biztos vagyok benne, ha nem sérül le, akkor nagyszerű szezonja lesz."

Arról, mikor fog vele beszélni...

"Jövő héten."

Forrás: Arsenal.com

HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
pille véleménye:
2014-07-23 09:33
Balo eddig minden csapattal, ahol megfordult megutáltatta magát és nem tett le semmit egyik asztalra sem, azon kívűl, hogy botrányt botrányra halmozott. Tehetség van benne, de a tehetség szart sem ér iq nélkül, amit viszont sajnos nem lehet neki adni...... kuka a csávó
 
Profil
Üzenet
gylynyo véleménye:
2014-07-23 01:07
"legnagyobb butaság előítélet alapján lebecsülni valakit".. Jajám, merő előítélet.. azért szólják le a népek, mert fekete.. és nem azért, mert 4-5 éve minden csapatánál egy primitív fasz... Megváltozhat persze, ok... de ennyi erővel leigazolhatnánk a Németh Krisztiánt.. mert hülye aki előítéletek alapján lebecsül valakit, lehet az Arsenalnál 40 gólt lő...
 
Profil
Üzenet
szasza86 véleménye:
2014-07-22 22:34
Kösz a lehetőséget basset de Én nem élek a férfiszerelem lehetőségével. Próbáltam lánnyal és bejött. Szóval maradok a kaptafánál. Ami meg Balot illeti faszom kivan hogy mindenki baszott okos a focihoz és csak szidni bírja. Kb.egy szinten vannak vele akkor. Mert hülyét szidni nagyobb luzerseg mint hülyének lenni. Amit lentebb írtam azt meg értelmezni kellene és nem ironikusan hozzavagni egy teljesen lufi hszt. De ez csak az Én szerény véleményem. Jo éjt mert holnap is meló van!
 
Profil
Üzenet
szasza86 véleménye:
2014-07-22 22:00
Sűrűn fognak itt a fanyalgok sorryzni:D legnagyobb butaság előítélet alapján lebecsülni valakit. Az élet nagy játékos. Es tud ám tökön rúgni gyerekek.....az meg tud ám fájni:D Jön támadó mert a papus kijelentette hogy nem jön. Tehát jön:D! Aztán ha Balo lesz az Én adok neki esélyt. Aztan lehet en is sajnálni fogom hogy itt van....de előre nem írom le. Majd meglátjuk. Ui. Miért kulditek 2szer?
 
Profil
Üzenet
Scared24 véleménye:
2014-07-22 21:46
Szaszáé a nap vicce: "van annyira értelmes..." :DDDDDDDD A saját mezét nem tudja felvenni ez a sötét f.szkalap. Nem lesz ő Arsenal játékos, Wenger nem hülye.
 
Profil
Üzenet
Scared24 véleménye:
2014-07-22 21:46
Szaszáé a nap vicce: "van annyira értelmes..." :DDDDDDDD A saját mezét nem tudja felvenni ez a sötét f.szkalap. Nem lesz ő Arsenal játékos, Wenger nem hülye.

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (115 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 6
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design