Meccs utáni interjú
2012-03-24 20:14 | Írta: syddy1 | Kategória: Interjúk
A teljesítményről…
„Úgy gondolom, nagyon dinamikus és folyékony teljesítményt nyújtottunk az első játékrészben, magas technikai szinten. Uraltuk a játékot a második félidőben is, és sikerült kapott gól nélkül megúszni. A fáradtságunk egy kicsit kijött a végén, mert sok energiát felemésztett az Everton elleni meccs szerda este. Összességében örülök, nagyon elégedett vagyok, mert több lőtt gól mellett egyet sem kaptunk. Jelenleg konzisztensek vagyunk, szóval most térjünk haza, és várjuk a következő meccset.”

A 17. helyről a dobogóra jutásig…
„Amikor 17. helyen álltunk, elismerem, csak álom volt, hogy harmadik helyen álljunk, de végeznünk kellett a munkánkat, amilyen jól csak lehetett, pozitívnak kellett maradnunk, és keményen dolgoznunk. Optimista voltam, mert a játékosok hozzáállása minden egyes nap nagyon pozitív volt. Átestünk nehéz időszakokon, és megtanultuk, hogy semmi sem garantált, továbbra is alázatosnak kell lennünk, és arra kell koncentrálnunk, hogy erős, meggyőző módon zárjuk a szezont.”

A csapat feltámadásáról…
„Nem számítottam rá, hogy ma harmadik helyen állunk majd, mert nem csak rajtunk múlt. Kellettek a saját eredményeink mellett a riválisok számunkra kedvező eredményei is. Az elmúlt hónapban a mi javunkra fordult a dolog, szóval most meg kell tartanunk a lendületünket. Formában lévő csapatnak tűnünk, ami pozitív. A következő meccsre figyelünk, hogy megnyerjük – ennyit tehetünk. Nyolc meccs van még hátra, négy hazai pályán, négy idegenben. A következő a QPR, és ez ismét egy csata lesz számunkra, úgyhogy menjünk oda, és igyekezzünk pozitívan szerepelni.”

A győzelmi sorozat hitmegerősítő jellegéről…
„Mindig nehéz volt a játékunkban, hogy a pozitívumok és a negatívumok is 25-szörös méretet öltenek. Ettől néha nagyon könnyűnek tűnik a munkánk, olykor pedig kifejezetten bonyolultnak. Ha rossz időszakban van az ember, nehéz kimászni belőle, de ha jó periódusunk van, nem szabad felhagyni a sietséggel. A tény, hogy közeledik a szezon vége, azt jelenti, minden meccs olyan, mint egy kupadöntő.”

Laurent Koscielnyről…
„Koscielny ma reggel úgy kelt fel, hogy be volt gyulladva a térdszalagja. Nem tudom, milyen pózban aludhatott, de járni sem bírt rendesen. Megpróbálta a bemelegítést, de nem tudta vállalni a játékot. Reggel döntöttünk, amikor felkelt. Odajött hozzám, és mondta, hogy nem biztos, hogy tud játszani ilyen fájdalommal. Úgyhogy valakit felhívtunk valakit, beállítottuk melegíteni, de az első futás után mondta, hogy mozogni sem bír. Hogy mennyire súlyos, azt ki kell még vizsgálnunk.”

Robin van Persie jövőjéről…
„Még nincs erről jelzésünk, és a Bajnokok Ligája-szereplés sem garantált. Ha ilyen szinten teljesítünk, el tudjuk érni. Van Persie esetérőt pedig sokszor beszéltünk már, nincs mit hozzáfűznöm.”

A gólok posztok szerinti megosztásáról…
„Úgy vélem, az emberek hazai pályán elfelejtik, hogy a mi ambícióinkkal a szélső védők is előre húzódnak. Sokáig középső védőkkel játszottunk a széleken is, ami egy kicsit megöli a támadó szellemet. Aztán sokat játszottunk középen, és Van Persiere hagyatkoztunk. Most kicsit nagyobb a variációs lehetőség a játékunk felépítésében, és így veszélyesebbek is vagyunk.”

Theo Walcott teljesítményéről…
„Theo nagyon jól játszott ma, és remek találatot szerzett. Dicséret illeti emiatt. De Song passzát is kiemelném, mert nem ez az első alkalom, hogy ilyet osztott ki. Nem látni sok védekező középpályástól ilyet. Ha megnézzük a gólpasszokat, amiket az idén adott, látható, hogy Európa szinten az övé a legjobb mutató.”

A közelmúltban lévő „különbségről”…
„Amikor nem nyertünk meccseket a szezon korábbi részében, nem éreztem úgy, hogy olyan rosszul játszunk, mint ahogy az emberek mondták. Úgy gondolom, nagy önbizalmat adott a hátsó alakzatunkból induló játék, ami óriási különbséget jelenthet. A védelemből támadást indító védők biztonságérzetet nyújtanak, amitől magabiztosabb lesz az egész csapat.”

Mikel Arteta szabadúgásáról…
„Jobban szeretem, amikor teli rüszttel lő, mert kicsi a lábfeje. Általában a jó meglátásokkal bíró játékosok nagyobbak, nagyobb lábakkal, és amikor egy ilyen kis lábfejű játékosban megvan ez a tehetség, nagyon jól tud teli rüszttel lőni. A labda kicsit úszik a levegőben, amikor elrúgják, és úgy gondolom, hogy nagyon fekszenek neki az ilyen szabadrúgások.”

Forrás: Arsenal.com

HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
DeltaForce2110 véleménye:
2012-03-26 17:13
én meg csak annyit mondok, hogy Song lefölözi Fabregas-t, védekezésben jó, erősebb is mint Fabre és ezek a passzok télleg csodásak tőle, sír a labda a meghatottságtól amikor hozzá kerül, csak így tovább... (Y)
 
Profil
Üzenet
RvP 19 véleménye:
2012-03-25 16:22
szép volt jó hogy nem kaptunk gólt és növeltük a gólarányunkat! gibbs jó volt. walcot nagyon jól levette és befejezte amit nem szokhattunk meg tőlle, Song -ot ne felejtsük el olyan paszokat ad mint Fabregas vagy még jobbakat pedig vkp!! remélem ez az el angolosodás továb folyik wilshere visszatérésével minél hamarabb!
 
Profil
Üzenet
Rezynegi véleménye:
2012-03-25 11:18
besza-behu, eddig is tudtam h wenger minden statisztikai adatot kielemezve dolgozik, ez volt az nagy reformja anno 15 éve, de h mérje h kinek mekkora a lába és aszerint lássa el instrukciokkal, ez már felidézi bennem madách ember tragédiájának fallanxos színét:D amúgy meg jah, kosci sérulése elég durva, de sztem o is a tulterhelés áldozata, pazar teljesítményt nyujt a szezonban, nagyon sok meccsen játszott, amiken nagy volt a tét, de minél elobb térjen vissza, mert merte nem fog, djouruval meg nagy meccseket nem lehet nyerni és sajna miquel még tapasztalatlan, pedig szvsz hatalmas tehetség, piqué szintet is elérheti, persze nem ezt a mostani shaqirásat, hanem amikor agueirot megszégyeníto találatokat jegyzett az ellenfél kapuja elott:D
 
Profil
Üzenet
arsenal38/26w12d véleménye:
2012-03-25 07:29
Gibbs kezd formába lendülni, ha megtalálja az egyensúlyt a támadások és védekezések közt elég jó kis balhátvéd lehet.
 
Profil
Üzenet
pinball véleménye:
2012-03-24 21:13
Az Arsenal játékosai már álmukban is meg tudnak sérülni. Óriási! Tényleg jól mennek a srácok, így tovább. Már a City is csak 12 pont. :)

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (5 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 45
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design