Meccs utáni interjú
2012-03-13 06:50 | Írta: syddy1 | Kategória: Interjúk
Az új Premier League-rekord beállításáról…
„Ez a legjobb felelet a szezonban kapott kritikákra. Úgy hiszem, minőségi játékot nyújtottunk, lelkesek voltunk, ezt én sosem kérdőjeleztem meg. Könyörtelenül hajtottunk ma is, az elsőtől az utolsó percig. A tempó abszolút a legmagasabb szinten volt ma. Az utolsó másodpercig sem adtuk fel, és valahogy sikerült megnyerni a meccset.”

„Bizonyosan segíttek ebben azok a tények, amiket nemrég vittünk véghez. Amikor hátrányba kerültünk, akkor sem csüggedtünk, és úgy érezzük, hogy a csapatban most megvan a totális elszántság, ami kell, hogy a maximumot tudjuk kihozni magunkból. Ezzel magunk mögé állítjuk a szurkolókat, és élvezetes meccsnek lehettek szemtanúi egy jó Newcastle ellen.”

Van Persie és Krul incidenséről…
„Nem tudom, lehet, hogy egy holland történet? Vagy csak mai keletű? Tényleg nem tudom, mindketten nagyon idegesnek néztek ki. Még nem beszéltem róla Robinnal. Majd megérdeklődöm, de jelenleg örülök neki, hogy megmaradt a sárga szintjén, és nem lett belőle piros. Teljesen elkötelezett, és mindent beleadott ma este. Gyorsan betalált, hogy kiegyenlítsünk, de az egész csapat nagyon jól játszott, és Walcottnak is kivételes meccse volt a mai.”

A Tottenham megelőzésének lehetőségéről…
„Nemrég játszottunk a Tottenham, Liverpool, Newcastle és Sunderland csapatokkal, akik mind nehéz ellenfelek, és mindenkit legyőztünk. Tudjuk, hogy mindig szoros volt, és háromszor is az utolsó pillanatokban nyertünk. Egyértelműen megvan a teljes elkötelezettség minden egyes meccsen. Hogy hol zárjuk az idényt, a jövőbeli formánkon múlik, és hogy ugyanezt a szintű erőfeszítést tudjuk-e hozni minden meccsen.”

A Tottenham esetleges aggodalmairól…
„Nem tudom, nem rájuk koncentrálok. Úgy érzem, hogy nekünk a saját elszántságunkra kell figyelnünk, ezt szeretnénk fenntartani.”

A lemaradás mindössze egy pontra való lefaragásáról…
„Nem hasonlítgatom magunkat másik csapathoz. Csak úgy gondolom, újjáépítettük az önbizalmunkat, hitünket, és ez a végsőkig létfontosságú lehet. Ez azonban nagyon gyorsan megváltozhat, mert ha egy kicsit is veszít az igyekezetéből az ember, bajban van a bajnokságban. Szóval fókuszáljunk ennek a megtartására, és majd meglátjuk, hol végzünk.”

A harmadik hely jelentőségéről…
„Jelenleg tartom magam ahhoz, hogy a múlt kemény időszakai miatt jobb, ha két lábbal a földön maradunk, összpontosítunk, és mindent beleadunk a végsőkig. Ezt a közelmúltban is megtettük, mert ma is remek meccset hoztunk le, jót játszottunk a Milan ellen és a Tottenham ellen is. Ennek kell lennie a valódi célnak.”

A címektől való elesés frusztrációjáról…
„Ha megnézik a Chelsea elleni győzelmünk óta elért eredményeket, látható, hogy elég pozitív sorozatról van szó. De januárban mind a négy szélső védőnk sérült volt, ami megoldható egy meccs erejéig, de nem öt-hat mérkőzésen keresztül. Ezért úgy gondolom, néha megbűnhődtünk, de a minőség mindig ott volt. Ma 52 pontunk van, tíz meccsel a vége előtt, és januárban nehéz időszakon voltunk túl, de mostanság az utolsó percekben meg tudtuk nyerni a meccseinket, míg a Fulham és a Manchester United ellen az utolsó percekben kaptunk ki.”

Az öltöző légköréről…
„A légkör remek a kereten belül, és ma is kivételes hangulat uralkodott, mert amikor az utolsó pillanatban nyer a csapat, miután mindent beleadott, az öröm sokkal intenzívebb. A csalódás pedig akkor intenzívebb, ha az utolsó percben kap ki a csapat.”

A csapat vesztéssel szembeni „elutasításáról”…
„Ez fantasztikus vonás. Megmutatja, hogy két vereség futóhomokként képes lehúzni az embert, de a jelenlegi pozitív közelmúlt nagyon jó irányba befolyásolja a csapatot, és ezek a pozitív vibrációk mindenkit erősebbé tesznek.”

A sérülésből visszatérő játékosokról…
„Diaby nincs messze a visszatéréstől, Santos várhatóan játszik majd szerdán a Tartalékok között a West Brom ellen. 90 percre lesz szüksége. Diaby az Everton ellen elvileg már bevethető lesz, van egy kis esélye. Jack Wilshere kevésbé közeli.”

Theo Walcott formájáról…
„Úgy érzem, olyan sokáig volt már a reflektorfényben, hogy az emberek elfelejtik, még csak 22 éves, és most ér majd be a korba, amikor igazán teljesítenie kell. Ez ilyen egyszerű. Jól fejlődik, mert intelligens játékos. Taktikailag, technikailag ma teljes volt a játéka.”

Forrás: Arsenal.com

HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
strikefps véleménye:
2012-03-13 22:35
Tudom hogy nem illik ijet kérdezni de KB mennyibe kerül mindennel együtt egy ilyen út ??(Arsenal meccsre gondoltam az Emirates be)
 
Profil
Üzenet
Zimi véleménye:
2012-03-13 13:33
Wilshere 4 hét még elvileg... szerintem nem romlott az állapota, csak ha megint korán bedobják, akkor oda az EB-je... most meg hogy a csapatnak is meg, nem fogja Wenger siettetni... (szerintem erről van csak szó). Amúgy tanúsíthatom, hogy csodálatos érzés amikor gólt lövünk... Emiratesben tavaly egy 0-0án voltam, idén a Milan ellen... ott aztán sikerült megtapasztalni milyen a közönség... (Y)
 
Profil
Üzenet
JoeyBarton17 véleménye:
2012-03-13 11:20
Így is ugyanúgy örültem a gólnak elhiheted! Ja megszívtam,de inkább,minthogy Londonban aludjak... Ha maradunk a végéig nem érjük el az utolsó vonatot
 
Profil
Üzenet
monkey véleménye:
2012-03-13 11:17
ezt akkor megszívtad
 
Profil
Üzenet
JoeyBarton17 véleménye:
2012-03-13 10:49
Korrekt interjú,Jack idén már szerintem nem fog játszani :/ Tegnapi meccs nagyon jó volt és élőben nézhettem :)) Ez volt a szülinapi ajándékom :) Az a légkör amikor 60.000 ember ordít nagyon komoly a győztes gólt viszont már csak a stadionon kívülről hallottuk.. Elöbb elkellett jönnünk,hogy elérjük a metrot meg a vonatot.. Arsenal Arsenal Arsenal!!! Robin Van Persie He Scores When he Wants :D
 
Profil
Üzenet
Garcia véleménye:
2012-03-13 10:27
"Wilshere kevésbé közeli.” ez jelentheti azt is ,hogy romlott az állapota?:S

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (7 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 4
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design