Meccs utáni interjú
2012-03-03 19:24 | Írta: syddy1 | Kategória: Interjúk

A győzelem jelentőségéről…
„Létfontosságú volt, hogy megnyerjük a meccset. A Liverpool jól játszott az első félidőben, nem voltunk meccsben, így hízelgő volt az 1-1-es állás a forduláskor. A második játékrész kiegyenlítettebb volt. Voltak jó lehetőségeink, nekik egy kiemelkedő volt, talán Martin Kellytől. De tiszta ziccerük nem volt a második félidőben. Nekik is nyerniük kellett volna, és tudjuk, hogy nálunk van Van Persie, aki valami különlegessel képes előrukkolni. Összességében nem ez volt a legjobb meccsünk, de nem adtuk fel, és játszottunk, ahogy tudtunk. A kapusunk és a középcsatárunk jelentette a különbséget.”

A második félidei feljavulásról…
„Nem tudom az okát. A Liverpool minőségén múlt az első játékrészben, mindenki a válogatottal töltötte a hét elejét. Song péntek reggel érkezett vissza, csakúgy, mint Gervinho vagy Benayoun. A Liverpool jobb ritmusban és sebességgel játszott, mint mi az elején, és nem volt folyékony a játékunk, valamint túl sok teret adtunk nekik. De amíg nem végeznek ki a Premier Leagueben, mindig van esélye a csapatnak, hiszen minden csapatnak minőségi csatárai vannak, akik betalálhatnak.”

Wojciech Szczesny teljesítményéről…
„Jó, hogy ilyen teljesítménnyel tudott hozzájárulni a csapat eredményéhez, mert kicsit nehéz időszakot élt át januárban. Megmutatta a potenciálját, és kedvelem a bátorságát. Sokat kellett a lábával játszania, és sokszor kellett kijönnie a kapuból, de nem hibázott. 21 évesen remek tehetségnek számít, tanulja a munkáját, de a tehetségéből adódóan ez gyorsan megy neki.”

Robin van Persie értékéről…
„Azt kell mondanom, mindent meg fogunk tenni, hogy maradjon. Nem mondhatok sokkal többet, mert már sokszor mondtam el ezt. Nagyon büszke vagyok rá, hogy ilyen vezéregyéniséggé nőtte ki magát a szerény kissrácból, akiként érkezett. Nagy nyomás alatt játszik minden meccsen, mert tudja, hogy be kell találnia. Kivételes fejlődést mutatott be, nem csak játékosként, de emberként is. A világ legjobb játékosai közé tartozik.”

Mikel Arteta sérüléséről…
„Most itt ülök, ő a kórházban van jelenleg, szóval nincs még hírünk.”

//frissítés: Arteta egy helyi kórházba került, ott kivizsgálták, de egyből ki is engedték, és a kerettel együtt utazhatott vissza Londonban, a forrás (Arsenal.com via Twitter) szerint jókedvűen. - a szerk.//

Abou Diabyról…
„A mai rosszhír, hogy megsérült, mégpedig a hajlítóizma. Benayoun hajlítóizmával is kis gond adódott, Gibbsnek is gondja akadt. Eléggé megfogyatkoztunk a meccs után. Nem tudom, ki játszhat kedd este. Lehet, hogy hat csatárral játszunk majd, úgyis gólokat kell szereznünk!”

A Liverpool büntetőjéről…
„Nem örültem neki, de aztán azt mondták, hogy a TV-s felvételek alapján büntetőt kellett ítélni. Még nem láttam magam. Kuyt büntetőjének védése és az utána lejátszódott jelenet a meccs védése volt Wojciechtől.”

A Tottenham utolérésére való törekvésről…
„Mindig azt mondtam, hogy az idén a célunk az első négybe kerülni. Matematikailag lehetséges, de lépésről lépésre kell haladnunk, és meglátjuk, hogy alakul. Látva, hogy a Liverpool – akik egy nagyon, nagyon jó csapat – hetedik helyen tanyáznak, megmutatja, milyen nehéz dolgunk van ebben a bajnokságban, milyen nagy csata megy az első négybe kerülésért, és hogy minden meccs milyen gyorsan képes megváltozni.”

Forrás: Arsenal.com


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
Joci4 véleménye:
2012-03-04 13:47
Megértem, hogy Wengernek mostanában jó kedve van :D Lehet, hogy hat csatárral játszunk majd, úgyis gólokat kell szereznünk! :D
 
Profil
Üzenet
Szery12 véleménye:
2012-03-04 11:02
Hát ha Perise elmegy kezdődik minden előrről:S mert ha jön Podolski jó csatár de Persiehez képest gyenge:S RVP hez képest nem úgy általánosságban mert amúgy remek csatár....sztem egyértelműen azon kéne lenni h RVP hosszabítson az felérne egy sztár igazolással:P de ahogy most Wenger is nyilatkozott hááát nagy csalódás lenne megint elveszíteni egy vezért:S félek az végzetes lenne:S az a jó h most megint lessz egy nyarunk amit szarrá izgulhatunk h megy-e mint tavaly fabre és nasri:S aztán remélem nem úgy járunk mint velük:S
 
Profil
Üzenet
fifa11 véleménye:
2012-03-04 10:54
csak az a baj a hatcsatáros rendszerrel, hogy 1 normális csatárunk van, meg van 1 oxink, 1 gervinhónk és kész.walcott nálam 1 nagy nulla
 
Profil
Üzenet
dennis89 véleménye:
2012-03-04 09:44
Én személy szerint biztos vagyok benne, hogy Robin hosszabbítani fog...Az az alázat, amit meccsről meccsre mutat, igazi kapitánnyá teszi. Tegnap, ahogy megcsókolta Song cipőjét, és meccs után odaadtam a MOM pezsgőt Szcesny-nek...ezek mutatják, hogy igazi kapitány. A másik, ami még itt tarthatja, az a szurkolók szeretete...plusz ha tényleg megadnánk neki azt a 130ezres fizut, az is motiváló lenne. Szerintem Ő az új bergkampunk- a karriert tekintve is.
 
Profil
Üzenet
HouseMDr véleménye:
2012-03-04 09:11
Podolskival nem az a baj hogy nem tud focizni mert tud ha van kedve, hanem az h emberileg egy 0. Münchenben sem azért bukott meg mert nem tudott focizni, nem járt edzésekre lézengett, az edzők álma. Aztán mikor elborul, jönnek a taposások meg a gusztustalanságok.
 
Profil
Üzenet
DeltaForce2110 véleménye:
2012-03-04 09:00
tetszik ez a hat-csatáros ötlet :D

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (25 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 16
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design