Szczesny a Rómához kerülhet
2015-07-22 00:52 | Írta: boszibence | Kategória: Pletykák

A Róma egy évre kölcsönvenné lengyel kapusunkat, Wojcieh Szczesnyt. Petr Cech szerződését követően az Őrült Polák egy fokkal lejjebb esett a kapusok ranglétráján, de korábban kijelentette, véglegesen nem szeretné elhagyni az Arsenalt. Wenger továbbra is hiszi, hogy Szczesny klasszis hálóőr lehet, így egy kölcsönszerződés mindenki számára előnnyel járhat.

Szczesny úgy készült, hogy marad az Emiratesben, és megküzd a helyéért, de egy állandó hely a Róma kapujában jobban segíteni a 25 éves kapus fejlődését. Szczesny annak ellenére nem adta fel Arsenal karrierét, hogy az előző idényben Ospina kiszorította őt a kezdőből.

Wenger úgy tervezett korábban, hogy Ospinát elengedi és Szczesnyt megtartja, de a Róma érdeklődése megoldhatja fejfájásait, ha a kolumbiai hajlandó lesz Cech-hel csatázni a kezdőért. Ospina korábban utalt arra, hogy több klub is érdeklődik iránta.

Damián Martinez szintén ott van a kapusok versenyfutásában, Ospina és Szczesny döntését követően lesz látható, hogy milyen szerepet kaphat a 22 éves hálóőr a klubnál.

Forrás: Telegraph.co.uk


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2015-07-23 12:57
Lewa nekem is scifi egyenlőre , de nem tartom eggyiket se lehetetlennek . Szándékba viszont biztos vagyok ,igy a sikerbe is . Aki keres az talál . :)
 
Profil
Üzenet
fifa11 véleménye:
2015-07-23 12:49
Benzema is csak relatíve reális, de Lewandovski még úgy sem. Ha van egyáltalán B verzió (mondjuk A se biztos), akkor az talán Lacazette. Mást még annyira se nézek ki Wengerből, mint őket.
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2015-07-23 11:01
Forrás ami állitja ,hogy Benzemat szeretnénk emlitett tegnap egy második opciót amit ma meg is nevezett . Szerinte a b verzió Lewandovski az illető .
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2015-07-23 10:38
Jól beszél az ,öreg a köcsög Mou pl nem tudom mit bírt volna csinálni ilyen helyzetben . Vagy bárki más .
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2015-07-23 10:35
"az elmúlt években számos kulcsjátékos távozott a csapattól. Wenger úgy gondolja, hogy a klub üzleti életében bekövetkezett változás megtette a jótékony hatását. Ha az ember elveszíti a legjobb játékosait, lehetetlen a megnyerni a bajnokságot. Különösen akkor, amikor néhány ellenfél még meg is erősítette a maga keretét és már a kezdésnél erősebb, mint te. - mondta Wenger. Korábban éppen, hogy befértünk a legjobb négy közé ráadásul úgy, hogy minden egyes pontért meg kellett küzdenünk. Eközben a többi csapat folyamatosan erősítette a keretét, mi pedig elveszítettük a legjobbjainkat. Így nehéz meggyőznie magát az embernek, hogy képes lesz megnyerni a bajnokságot. Most viszont megvan az a stabilitás, amire már évek óta hiányzott a keretből. Ez előtt folyamatosan olyan kérdéseket kellett megválaszolnom, hogy kivel pótoljam a küszöbön lévő játékosokat. Mindez pedig azt jelenti, hogy megváltozott a potenciálunk a piacon. Szeretnénk összehangolni ezt az anyagi stabilitást azzal a játékpolitikával, amit már korábban elkezdtünk. Ez azt jelenti, hogy továbbra is lehetőséget akarunk adni a fiatal játékosoknak, akik illenek a mi játékkultúránkba. Viszont ha találunk egy kivételes képességű játékost a piacon, most már versenyre tudunk kelni a többi klubbal. De ez nem lesz az alapja a mi politikánknak. A példának ott van a Barcelona és a Manchester United, akiknek volt egy-egy sikeres játékosgenerációjuk. Ezen csapatok azoknak a játékosoknak köszönhetik a sikerüket, akiket ők neveltek ki. Mi is ezt akarjuk tenni. A saját értekeinkre a saját DNS-ünkre akarunk hagyatkozni. Fontos, hogy ezeket megtartsuk. Vajon megnyerjük-e idén a bajnokságot? Mindent bele fogunk adni, de ez hülye kérdés. Nem tudjuk garantálni, de ott akarunk lenni a harcban. Öt vagy hat kihívó van. A csapatunkban most megvan a stabilitás, ami erősséget ad, de nehéz kitalálni, hogy a többi klub milyen erős lesz. Miközben Wenger nem zárja ki a későbbi átigazolások lehetőségeit sem, a francia szerint legalább ugyanerre fontos a keret összetartása is. A stabilitást alulértékelik, de erre most fel szeretnénk majd hívni a figyelmet. A Chelsea-ben megvolt ez a fegyver, főleg a védekezésben, és ebből előnyt is sikerült kovácsolniuk a szezon első felében. Annyit el kell mondanunk, hogy különböző okok miatt mi elszúrtuk a szezonrajtot tavaly. Néhány játékosunk egyszerűen nem volt kész mentálisan a világbajnokságot követően. Ráadásul ott volt a BL- selejtezőnk a Besiktas ellen, ez rengeteg energiánkat emésztette fel. De most is trükkös a sorsolásunk. Úgy tűnik, a West Ham jól erősített, és a Crystal Palace is erős csapat. Készen kell állnunk már a kezdéstől, de már az első meccsek is trükkösek lesznek" - zárta szavait a francia."
 
Profil
Üzenet
fifa11 véleménye:
2015-07-22 21:05
Artetánál azért offenzívebb játékos. Egyébként szinte biztos, hogy pletyka. Wenger is látja, hogy mennyien vagyunk a posztjára, teljesen felesleges lenne idehozni.

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (64 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 5
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design