’Fegyelmezettnek és komolynak kell lennünk’
2014-10-22 15:04 | Írta: boszibence | Kategória: Interjúk

Az Anderlecht jelenleg nem nyújt túl magabiztos teljesítményt a bajnokok Ligájában, az első két meccsen mindössze 1 pontot tudtak összekaparni.

A papírforma szerint az Ágyúsok az esélyesek, de Per Mertesacker szerint az Arsenal a Borussia Dortmunddal versenyez a csoportban, ezért folyamatosan jó teljesítményt kell nyújtaniuk.

„A Dortmundot lenyűgözte az Anderlecht fiatal, tehetséges játékosai.”- mondta Merte. „Egész meccsen elszántan kell játszanunk, mint ahogy a Dortmund tette. 3-0-ra nyertek itt, mert fegyelmezetten és komolyan játszottak. Nagyon agresszívak voltak, így majd mi is azok próbálunk lenni. Egy csapatot sem lehet lebecsülni a Bajnokok Ligájában, minden meccset, mint ezt is, komolyan kell venni.”

„A csoport nagyon szoros. Létfontosságú győzelmet arattunk otthon a Galatasaray ellen. Nem akarjuk azt nézegetni szerdán, hogy ki mit játszik, csak a saját meccsünkre szeretnénk koncentrálni.”

„Tavaly is nagyon szoros volt, három csapat is továbbjuthatott volna a csoportunkból. Az utolsó 5 percben dőlt el minden, és idén is erre számítok.”

Forrás: Arsenal.com


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
fifa11 véleménye:
2014-10-23 09:28
Hagyjuk már azt a Khedira gyereket. Realosok ünnepelnének, ha el menne tőlük... Ne egy ilyen agyon sztárolt lomha, lassú fasziért csorgassuk a nyálunkat, aki egyébként nem is szűrő, hanem BtB.
 
Profil
Üzenet
cserarzi véleménye:
2014-10-23 09:22
Nem tudok örülni a győzelemnek ! Ettől még Wenger rossz ! Rossz a középpálya minősége is Flamini és Arteta nem ide való és Wenger őket favorizálja ha visszahozta volna Fabregast + leszerződtetné Khedirát lehet nem lenne ekkora fos a közepe .... Nem értem az edzőt a taktikát a kezdőt sem teljesen azt sem h most miért a 75 meg 80.ban kell cserélgetni ( most kb 1000ből 1 * szerencséje volt) de más csapatok (okosabbak) rég váltanak 60.körül.... + a hozzáállással is gondok vannak ... Én nagyon negatív vagyok , hisz nincs pozitívum az eredmény sem az csak sok az okos ..^^
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2014-10-23 08:47
szasza86 szerintem helyre teszik addig télen és nyáron szerintem utolérjük magunkat a mostani szezon kezdetre lehetetlen lett volna mivel se pénz nem volt már és a fair play szabályok is nehézkessé tették volna a dolgot mivel elvileg az UEFA minden csapat utolsó három éves mérlegét vizsgálják . Amúgy meg az hogy az öreg hibája e felfogás kérdése csak mert pl tegnap szóba került a Dortmund ők pl ugyan abba illetve Klop ugyan abba cipőbe jár mint az öreg tele van sérülttel a csapata 8 forduló után 14 a bajnokságban 13 ponttal lemaradva a Bayerntöl 10 rúgott és kapaszkodj meg 14 kapott góllal pedig Reus játszik ja és már idén 8 fordulóból 5 vereség 1 x és csak 2 győzelem akkor Klop is szar edző meg az ő hibája azt vesszük igen mert övé a felelőség de szerintem edző legyen a talpán aki sérültekkel teli keretnél megtalálja a csapat balanszát és a játékosokat formába tudja hozni pl én a MU ,City, Chelsea fix kezdő 11-ét lebírom mondani de a mienkét nem mert hullanak az emberek mint a legyek egyébként vegyük pl a Chelsea-t 4 darab sérültjük van nem csoda hogy alig rotál mig nálunk pl eddigi szezon 13 mecs 9 különböző védelem de a középpályás összeállítást is érdemes lenne megnézni , és ha már Dárdai nem tudom láttad e a Sport gazdaságban adott interjúját ahol ahol elmondja hogy a mai támadó játék /taktika az automatizmuson alapszik míg a védekezésnél pedig olvasni kell a játékost pont az ellentettje mint régen . Akkor viszont kérdem én melyik támadóink között vannak meg azok az apró finomságok Welbeck Alexis uj fiú Ramsey most tért vissza alig játszott a srácokkal az uj hadrendben de fölösleges sorolni folyamat változik a keret nincs egy fix 13 -15 játékos aki a fix kezdő 11-et alkotná és nincs a keretben egy nagy teherbírású INTELIGENS és itt az intelligens van a hangsúly szűrő középpályás aki olvasná a játékot és kisegítené tehermentesítené az amúgy is összeszokatlan szedett védett formán kívüli védelmünket a tegnapi gól is ennek volt köszönhető mert ugyan tegnap nagyon színvonaltalan találkozó volt és a csapat caki pakli gyenge volt de amit a gól elött Monreal leművelt annyira gyenge bent középen nem tudtam először ki volt a hibás Calum hogy lefejelték de ez megeshet egy védővel nem tartom annyira kiugrónak de az hogy Merte kiszoritja a támadot jön Monreal átveszi a srácot aki kifelé sodrodik háttal a kapunak és a védőknek majd simán megfordul gyakorlatilag és kényelmesen beadja hát ez nem taktika erre nem lehet felkészíteni egy csapatot értem hogy Monreal nem akarta bántani de akkor se lehet ekkora teret és időt adni egy támadónak ez egy hatalmas egyéni hiba volt amiből a gólt kaptuk .
 
Profil
Üzenet
tomko véleménye:
2014-10-23 08:29
Én kedvelem Wengert de már régóta írom, lejárt az ideje. Egyszerűen képtelen az adott játékosokhoz felépíteni a taktikát, felállást. Erőlteti a régi módszereket ami valaha működött de már nem. Mivel messzire lemaradtunk az igazolásokban a top csapatoktól már nehéz lesz őket befogni ilyen téren. Okosan kellett volna igazolni posztokra még ha nem is top játékosokkal, hogy a szükséges fedezet meglegyen. Nem lehet nekifutni egy bajnokságnak kicentizett állománnyal mert ez történik ami most van. Összedől. Ez Wenger hibája. Ő már többet beszél a gazdaságról mint a fociról. Nincs rossz keretünk de szűk,alulmotivált,felforgatott, sokszor nem tudják mit kell kezdeni a pályán. Néha úgy tűnik mintha ezek a profi játékosok nem tudják a foci alapjait, teret képezni,üresbe befutni,visszalépni a lasztiért,ritmust váltani stb.
 
Profil
Üzenet
szasza86 véleménye:
2014-10-23 08:04
Dárdai mester mit mondott Feröer után? Moss fogat, köpj és felejtsd el. Nah tegyünk mi is így. Az nyilvánvaló hogy egy rakás szar a csapat.....DE végre a szerencse/ bíró velünk volt és bejött a nagy csapat vs kiscsapat szisztéma. Pozitív nekem hogy a melohelyemen nem ütnek le a bukott tipmix miatt: D Egy valamit kérek. Addig tegyék ezt a dolgot rendbe míg Sancheznek van kedve játszani. Papa megrazhatna magát....mert miatta van ez. Nyáron meg mehet....de előtte még kh es vkp. És egy normális utód kinézése.
 
Profil
Üzenet
kiralysanyi véleménye:
2014-10-23 01:04
"Hummelssel kapcsolatban is efféle aggályaim vannak. Kurva jó játékos, csak elég sérüléken" True Gunner :)

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (176 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 88
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design