Mérkőzés utáni interjú
2014-08-04 10:45 | Írta: Roll | Kategória: Interjúk

A mutatott formáról...

Bebizonyítottuk, hogy a labdarúgásban 24 óra alatt is sok minden megváltozhat. Szombaton élesek, kreatívak, dinamikusak és mozgékonyak voltunk, ma azonban letargikus és egyáltalán nem meggyőző teljesítménnyel rukkoltunk elő. Úgy érzem, hogy sok játékos fizikailag nem regenerálódott eléggé és, hogy nem álltunk teljesen készen. De gratulálok a Monaconak. Jobbak voltak, mint mi. Felszabadultabban, erősebben játszottak nálunk és megérdemelten veszítettük el a meccset.

A játékosok állapotáról...

Emiatt nem igazán aggódom. A felkészülés részét képezi az, hogy ismét jó formába tudjanak kerülni és a mai meccs egy jó figyelmeztetés számunkra, hogy fizikálisan még nem állunk készen. A pozitívumok közé sorolnám, hogy néhány játékos keményen küzdött és, hogy nem sérült le senki.

Arról, hogy Alexis milyen szerepet fog betölteni a csapatban...

Nem tudom még, ugyanis Giroud egyáltalán nem áll készen ezért döntöttem úgy, hogy lecserélem. Így jó lehetőség volt számomra is, hogy megnézzem Sanchezt a második félidőben középcsatárként. Jobbnak tűnt a második játékrészben, mint az elsőben. De ez amiatt is volt, hogy Oxlade-Chamberlain olyasmit nyújtott, amire szükségünk is volt - előretörések és erő. Összességében, a második félidőben jobban domináltunk, mint az elsőben.

Az elmaradt büntetőről...

Érdekes volt, hogy az esettől távol helyezkedő asszisztens felülbírálta a közel álló játékvezető döntését. Valamint az is, hogy a bíró a távol állónak hitt. De ez nem oszt, nem szoroz túl sokat. Ez egy felkészülési mérkőzés volt és nem akartunk problémát csinálni egy olyan döntés miatt, ami valószínűleg téves volt.

Wilshere védekező középpályásként való szerepeltetéséről...

Nem, mert csak egy labdaszerző játékossal álltunk fel, Wilshere és Ramsey feljebb játszottak.

Egy újabb védekező középpályás leigazolásáról...

Itt van nekünk Flamini valamint tavaly nagyon sok mérkőzésen Arteta és Ramsey játszottak ebben a szerepkörben. Úgy gondolom, hogy Jack is egyre jobb formába lendül és a bokája is rendben van de több meccsre van szüksége. A legmagasabb szinten fontos a jelenlét, méghozzá a tartós jelenlét. Manapság már nem működik az, hogy pihensz három hetet, aztán beállsz egy meccsre, és ott folytatod, ahol abbahagytad.

Giroud erőnléti szintjéről...

Nem tudom. Ma egyáltalán nem volt megfelelő állapotban.

Arról, hogy az Arsenal játékosainak alkalmazkodniuk kell-e Alexishez...

Igen, azonban nagyon jól tud befutni a védők mögé és ma azt éreztem, hogy problémáink akadtak a csatáraink kiszolgálásával mert nem voltunk igazán jók a támadásaink felépítésében és az összjátékunk is nagyon gyenge volt. Az előrejátékunk halovány volt ma így nehéz dolguk volt a csatárainknak. De Sanchez is alkalmazkodni fog. Ha jó játékosaid vannak a középpályán, akkor ők meg fogják találni a csatárokat.

Arról, hogy Giroudnak fittebbnek kellene-e lennie...

Nem. Csak három hét pihenője volt, ami nem mondható túl hosszúnak és gyorsan kellett visszatérnie. De néha ha későn térsz vissza keményen akarsz dolgozni és egy meccsen még nem vagy teljesen kész. Nincs semmi baj vele. Nem szedett fel kilókat, nincs formán kívül, nagyon keményen dolgozott ezen a héten és még nem regenerálódott teljesen az e heti munkából.

Arról, hogy Cazorla hízott-e...

Nem, ő is rendben van.

Wilshere és Flamini becsúszásairól...

Igen, kemények voltak, de a tavalyi szezonban nem nagyon voltak problémáink a piros lapokkal.

A jövő heti Szuperkupa döntőről...

Jobb formában leszünk addigra. Valószínű, hogy a Man City is.

Calum Chambersről...

Ő az egyik olyan játékos, aki a hétvége alatt remekül játszott. 19 éves, semmi beszéd nélkül jött ide, játszott két jó meccset, nem volt megilletődve a játék és az ellenfelek minősége miatt. Elégedettséggel töltött el az, amit láthattunk tőle.

Arról, hogy a jövőben középhátvéd lesz-e...

A középpálya közepén is tud játszani, mert jó a technikája, jól mozog és a távolságokat is jól futja meg. Jelenleg középhátvédként nézem meg, de középső középpályásként is tud játszani.

Arról, hogy az áttörésekor jobb hátvéd volt...

Igen, meg is lepődtem, mert védekező középpályásnak tanult. Az U-19-ben a nemzeti csapatban középső védőt, a Southamptonban jobbhátvédet játszott. Megtetszett, mikor ellenünk játszott jobbhátvédként. A szezon vége felé nem játszott sokat a Southamptonban. De úgy döntöttem, hogy megveszem, miután láttam ellenünk játszani.

Lampard Man Citybe való kölcsönigazolásáról...

Meglepetés volt számomra. A sajtóban megjelent nyilatkozatok után ez egy meglepetés. De úgy tűnik, hogy ezek a kisebb City klubok az anyacsapatot, a Manchester Cityt fogják játékosokkal ellátni. Hallottam, hogy meg akarnak venni öt csapatot.

A tisztességes verseny megmaradásáról...

Nézze. Nem vagyok teljesen tisztában a szabályokkal. De 100 millió dollárért vettek meg egy franchiset az Államokban. Jelenleg a leigazolt játékosok a jövő évig nem játszhatnak, így kölcsönbe viszik őket. Vajon meg lehet így kerülni a pénzügyi Fair Play szabályait? Nem tudom.

Arról, hogy az Arsenal követné-e a City modellt...

Örülünk annak, hogy a befolyt összegből működtetni tudjuk a klubot. Nincs arra fedezetünk, hogy más csapatokat vegyünk meg.

Mathieu Debuchyről...

Jól teljesített. Ő sem teljesen fitt, még nem áll készen de kapott 90 percet és jövő hétre már jobb állapotban lesz.

 

Forrás: Arsenal.com

 


 


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
Zala véleménye:
2014-08-08 16:01
A tipikus játékunk:[link] Úgy látszik Sanogo és Sánchez is ráérzett
 
Profil
Üzenet
Zala véleménye:
2014-08-08 15:34
Egyébként még tudnánk klasszis játékosokat igazolni ha távozna: Miyaichi, Diaby, Coquelin. Mert az értük kapott pézből ki tudnánk fizetni a klasszis játékos fizuját
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2014-08-08 15:32
először bizonyítson és utána hasonlitgassunk
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2014-08-08 15:30
zozo93 ezt honnan tudod láttad MU ellen gólt lőni meg a VB jol játszani egy hónapig meg most egy felkészülési meccsen, a VB n hány gólt szerzett ? 1 vagy 2 öt és utána nem talált be a görögöknél 8 gólt szerzett míg a Bl ben is csak azt az egyet a MU ellen . PL be jóval nagyobb a színvonal és terhelés . Nekünk meg viszont gólokra van szükségünk. Vajnyi keveset tudunk róla szinte semmit csak azt hohy van benne potenciáll de vajon hosszutávon a PL e ezt meg is fogja tudni mutatni az öreg is csak felkészülés alatt döntött ugy hogy jó lesz, szóval Santival összehasonlítani aki egyébként teljesen más típusú játékos hát .............
 
Profil
Üzenet
zozo93 véleménye:
2014-08-08 15:18
Campbell sokkal nagyobb tehetség mint Gnabry,sőt szerintem már most jobb mint Cazorla és Podolski. Olympiacosban és VB-n is végig jól játszott. Bízom benne hogy idén folyamatos játéklehetőséget kap.
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2014-08-08 15:14
de nem akarok elégedetlenkedni mert ez már igy is nagyon jó főleg magunkhoz képest és leírni egyszerű de kivitelezni baromi nehéz főleg ha a tiéd a felelősség és korlátozottak a forrásaid .

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (256 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 72
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design