Jól tettük a dolgunkat
2014-04-20 22:40 | Írta: arsenal1995 | Kategória: Interjúk
Aaron Ramsey megdicsérte az Arsenalt, mert nagyon jól végezte a dolgát vasárnap a Hull City otthonában.

A walesi középpályás fontos szerepet vállalt az ágyúsok 3-0-s győzelmében, hiszen ő szerezte az első találatot, majd nagy szerepet vállalt Lukas Podolski duplázásában is.

"Úgy gondolom, hogy a srácok profin tették a dolgukat" - mondta Ramsey. "Nagyon fontos volt ma a győzelem számunkra, hogy megtartsuk a negyedik helyet a bajnokságban. Már régóta nem játszottunk ilyen jól, mint ma."

"Mindig nagyon nehéz dolgunk van a Hull otthonában. Minden idegenbeli jó eredmény nagyon fontos a bajnokságban. Profin álltunk hozzá a mérkőzéshez, és elvégeztük a dolgunkat. Elég jól zárt a védelmünk, a szünet előtt eldöntöttük a találkozót."

"Természetesen az a célunk, hogy megnyerjük a hátralévő mérkőzéseinket. A héten már legyőztük a West Hamet, ma pedig a Hullt, de azért van még néhány mérkőzés vissza a szezonból, és bízunk benne, hogy sikerül megcsípnünk a negyedik helyet."

Az Arsenal és a Hull City május 17-én újra összecsap az FA-kupa döntőjében, de Ramsey szerint a bajnoki eredmények akkor semmit sem fognak számítani.

"A szezon során mindkétszer legyőztük őket, de a döntőben sem vehetjük őket félvállról" - mondta. "Nagyon szervezett csapatuk van, és amikor náluk van a labda, nagyon veszélyesek. Sokat operálnak beívelésekkel."

"Mi tisztában vagyunk ezzel, és nem támaszkodhatunk a bajnokságban elért eredményeinkre ellenük, ezért kemény feladat vár ránk a döntőben."

Forrás: Arsenal.com

HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
Scared24 véleménye:
2014-04-22 08:51
Jó ha az itteni kommentekből indulnánk ki, akkor már az összes játékost eladták volna. :D Nem tudom van-e olyan játékos, akit idén nem szerettetek volna eladni? :D Idiótázni meg azért nem kell senkit.
 
Profil
Üzenet
Broner véleménye:
2014-04-22 07:28
jól van már adjuk már el az egész csapatott nem ? Jacket eladni ? ekkora baromságot...22 éves a srác előtte a jövő nem tudom ti mikbe vagytok, ha majd fele annyit csináltok mint ő 22 éves létére akkor majd lehet miről beszélni addig szerintem nincs miről beszélni. De akkor szerintem kézen fogva menjen Theoval már nem ? XD idióták :D
 
Profil
Üzenet
danhen véleménye:
2014-04-21 21:34
Azért néhány meccsen láthattuk mire képes igazából a csapat, én hiszek és mindig is hittem bennük. Nem vagyok az igazoljuk szét az agyunkat híve, én ezt a garnitúrát - nyáron egy kis vérfrissítéssel - alkalmasnak találom az igazán nagy eredmények elérésére. De Wengerben már nem bízom. Az utóbbi 3 év összességében gyenge játékszínvonala nálam kicsapta a biztosítékot.
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2014-04-21 21:10
Wilshere-t adjuk el dolog nekem is felfoghatatlan meg hogy nem fejlődik egy majom Mu irgy kutya elfinga magát, páran meg utána ugranak a kútba . Azt aláírom ,hogy volt ennél jobb szezonja is de Walcot és Ramsey rá a példa hogy a sok sérülés mennyire tudja befolyásolni egy fital játékos teljesitményét. Nekem ez egy picit irritáló , hogy van egy játékosunk vagy akár több és nem megy nekik akkor mindig van angliába egy mindentudó majom mond valami hangzatos az épp ésszel szembemenő dolgot és ezt a média felfujja majd befolyásolja a közvélemény egy részét . Mert aki nem látja Wilsherebe a potenciált de ide sorolhatnám Oxit is meg még pár fiatalt az akkor nem látja a fától az erdőt . Aki egy picit idősebb korosztály az még emlékszik arra kikből is lettek annó az érinthetetlenek szinte mind ismeretlen PLrutin nélküli fiatal játékos volt . A mostani évekhez képes csak annyi különbség van hogy más volt a klub politikája és egyben tartották a csapatot és ezért látok egy uj korszakra esélyt mert most megint azt érzem ,hogy a csapat táján a fő prioritás nem az ,hogy tele vesszük magunkat sztárokkal hanem ami annó hogy egybe tartjuk a csapatot és a fiatalok beérnek és ujra egy hasonló egységes gárdát látunk aki a pályán kivül is barátok lesznek amikor nincssenek ott a kamerák és ez lesz a legnagyobb erősségük már most is látszodik ez a fajta szemlélet csak eddifg sok volt a hátráltató körülmény az öreg kapjon még leglább 2 évet . Rajta is látszik átgondolt egy csomó dolgot aminek hangot is adott ő is probál változtatni .
 
Profil
Üzenet
szasza86 véleménye:
2014-04-21 20:42
Adjuk el Wilsheret? Asszem nem nézek több Walt Disneyt: D 4 éves kora óta itt tolja. Az angol válogatott vezére lesz a kőv. 10 évben. Azé fejjel a falnak ne. Wengusnak is kijár még 2 év. Ha behuzzuk idén ami kell! Nem beszélve arról hogy az épkézláb gamereink többsége az Ő személye miatt focizik itt. Ja és Ox nem buta!
 
Profil
Üzenet
Jonah véleménye:
2014-04-21 20:41
Ha rajtam múlna én hosszabbítanék Wengerrel (mondjuk 1+1 évre), mert szerintem járna neki, hogy megmutathassa, mire képes az a csapat, amelyiket már úgy tudott felépíteni, hogy nem kellett mindig újra és újra pótolnia a legfontosabb láncszemeket. (Szerintem most hétvégén is látszott az, hogy ha csak nagyjából is de az a csapat játszik, akikkel hosszú távra tervezne AW, akkor egészen más színvonalat lennénk képesek produkálni)

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (25 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 42
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design