Wenger interjú
2014-04-16 13:16 | Írta: Tomi1983 | Kategória: Interjúk
A nagy győzelemről….

Igen, ez egy mentális teszt volt, de azt hiszem erősek voltunk. Egységesen, fegyelmezetten, eltökélten jászottunk annak ellenére, hogy 1-0-ás hátányban voltunk, ami nagy csapást jelentett ugyan, de jól reagáltunk rá. Összességében érezhető volt a csapaton, hogy az első perctől az utolsóig koncentráltak. Lassan építettük föl a győzelmet, de ez így normális.

A csatárokról…

Abban az időszakban, amikor nem jöttek az eredmények, amikor nem volt elég önbizalmunk a csatárok szenvedték ezt meg először. Szóval lassan és rugalmasan újra kellet építeni őket (hogy újra eredményesek legyenek).

A csapat kiválasztásáról...

Kicsit szerencsejáték volt ez, de ahogy már a meccs előtt is elmondtam ez volt a legidősebb Arsenal, amit valaha pályára küldtem. Bíztam a játékosok rutinjában... bár szokatlan volt 30 év átlagéletkorú csapattal játszani, reméltem hogy a tapasztalatuk sokat fog érni, mivel nehéz helyzetben voltunk.

Giroud technikai megoldásáról a gólja előtt...

Tökéletesen ért hozzá először a labdához. Szükséged is van erre, ha gólt akarsz rúgni. Ami nekem nagyont teszett, hogy használta a felsőtestét, hogy egy kis szavad helyet nyerjen, aztán nem csak jól vette le a labdát, hanem jól is fejezte be (az akciót).

Giroud tisztelgéséről a hillsborough-i tragédia előtt..

Olivier egy nagyon jó mentalitású, rendes fickó. Bizonyára tudják, hogy nehéz időszakon ment keresztül, és azt gondolom, hogy ez egy darabig hatással volt az önbizalmára és a játékára is.Remélem abból ami ma este történt láthatják, hogy újra friss volt és, hogy készen állt. A félidőben nagyon le volt törve amiatt, hogy kihagyott egy nagy helyzetet, de a második félidőben jól játszott, mert mentálisan nagyon erős játékos.

Arról, hogy két támadó legyen a pályán...

Elég csábító volt, mert sok támadó szellemű játékosom van, akik mind középen akarnak játszani, de Lukas az egyetlen, aki igazán jó szélen. Rosicky középen jó, alapvetően Cazorla is, és amikor Walcott sérült, akkor elég nehéz (két támadóval játszani).

Hogy vajon Podolski akar e középen játszani...

Néhányszor játszattam őt középcsatár pozícióban és úgy láttam, hogy sokat lépett vissza a labdáért, sokkal inkább mint egy árnyék ék, nem úgy mint egy befejező csatár.Ettől még ő egy nagyon jó befejező ember, mivel hihetetlen lővereje van és nagyon gyorsan képes kapura rúgni. Egyszóval olyan, akit szeretnél helyzetbe kerülni látni.

Arról, hogy Podolski 90 percet játszott...

Először is elmondanám, hogy nem mindig azért cserélsz le egy játékost, mert rosszul teljesít. Néha igen, ez történt szombaton (Podoslkival), de néha csak a taktikát akarod megváltoztatni. Néha jobban akarsz védekezni, amikor vezetsz 3-1-re. Ez változó és sokféle oka lehet (a cserének).

A győztelem hatásáról...

Növeli az önbizalmunkat. A szombat és a mai este növeli az önbizalmunkat, de tisztában vagyunk azzal, hogy mit akarunk elérni. Meg kell nyernünk az előttünk álló meccseket. És természetesen meg is akarjuk.

Arról, hogy vajon a négy győzelem elég lesz e....

Ez nem csak rajtunk múlik, de jó esélyünk van rá, hogy ha megnyerjük mind a négyet, akkor igen (elég lesz a negyedik helyhez).

Jarvis 11-es gyanús eseténél...

Hálás vagyok (hogy nem esett el). Nem gondolom, hogy 11-es volt, de a védő hozzáért. Lehetsz igazából őszinte (a pályán)? Ennek megítélését magukra bízom, én azt gondolom hogy az embereknek (itt a játékosokra gondol) annak kell lennie. Én nem hiszem, hogy büntető volt, de ha mondjuk színészkedve feldobta volna magát, lehet, hogy a bíró megadja. Nem tudom.

Hogyan kezelik az elvárásokat...

Ha tudnak nekem könnyű meccseket találni a Premier leagueben, elfogadnám azokat, mert én nem láttam sokat ebben a szezonban. Tudjuk, hogy meg kell nyerni a meccseinket és remélni, hogy az Everton botlik valahol. Nekünk a dolgunkat kell tennünk és nem sokat foglalkozni velük. Majd ha kell, akkor figyelünk rájuk, de ebben a pillanatban az egyetlen dolgunk, hogy megnyerjük a meccseinket. Erre koncentrálunk.

Diabyról...

Abou teljes értékű edzésmunkát végez csütörtök óta. Nehéz megmondani, mivel több mint egy évet volt távol, hogy játszik e még a szezonban. Nehéz döntés. Úgy tűnik, hogy fizikailag rendben van, de kell még neki egy-két meccs mielőtt fontolóra veszem a játékát.

Özilről...

Özil már szombaton rendelkezésre kell, hogy álljon.

Forrás: www.arsenal.com

HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
ciboy véleménye:
2014-04-16 19:14
de ha mi nem leszünk 4ek de nyerjük a fa cupot akkor nem indulhat a hull az elben?
 
Profil
Üzenet
danhen véleménye:
2014-04-16 17:34
De. Csak akkor nem egyből főtáblás.
 
Profil
Üzenet
ciboy véleménye:
2014-04-16 16:37
De ha mi nem indulunk a blben csak az elben, de megnyerjük az FAcupot akkor a hull mint 2. nem indul az ELben?
 
Profil
Üzenet
fifa11 véleménye:
2014-04-16 16:15
Végre bajnokit nyertünk! Én hiszek benne, hogy ha minden meccsünket megnyerjük, akkor BL-be leszünk. Muszály ott lenni. Diabyt én már idén nem erőltetném, had regenerálódjon még jobban. Majd nyáron játszik a felkészülési meccseken. Úgyis sokan pihennek majd a VB miatt. Remélem, hogy most már csak annyira lesz sérülkeny, mint mondjuk Rosicky. Ramsey ott folytatja, ahol abbahagyta, a védelem rendben volt, Arteta hozta a minimumot, Rosicky szintúgy. Kallström gyengén játszott, Poldi hozta a szokásosat ( :D), Cazorla kezd magára találni, Giroud pedig a gólon kívül 1 nagy 0 szokás szerint. Fa kupa + 4. hely = boldogság és szemmel látható fejlődés. Jó irányba haladunk!
 
Profil
Üzenet
Scared24 véleménye:
2014-04-16 14:07
Megnéztem a .com-on a 12 perces összefoglalót. Sikerült megint bekapni egy balf.sz gólt. :D De amúgy az alapján nem volt rossz a játék. "Nyerni akarok" Cazorla tényleg nyerni akar, mintha összekapta volna magát. Szép gólokat szereztek, Giroud is ahogy átvette nem semmi volt. :D Meg a 3. gól, a kedvencem, amikor ilyeneket szerez az Arsenal. Aaron is visszatér szép lassan. :) Jöhet a Hull, most meg kéne szórni őket, hogy a döntőben is rettegjenek. :D

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (9 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 25
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design