Véget kellene vetni a trófeaínségnek
2014-04-12 16:15 | Írta: Tomi1983 | Kategória: Interjúk
A klub egykori játékosa, Ray Parlour szerint az Arsenal játékosainak sokkal inkább arra kellene koncentrálniuk, hogy véget vessenek a klub 9 éve tartó trófeaínségének, minthogy újra a Bajnokok Ligájában játsszanak.

Arsene Wenger fiai, akik az Evertonnal versenyeznek a hőn áhított negyedik helyért a Premier League-ben, szombaton a Wigannel néznek szembe az FA-kupa elődöntőjében.

"Ha választanom kellene aközött, hogy negyedik helyen végzek, de nem nyerek trófeát, illetve aközött, hogy ötödik leszek, de nyerek... én a trófeára szavaznék. Nagy lökést adna ez a klubnak" - mondta Parlour.

A korábbi angol válogatott Parlour kilenc nagy trófeát nyert az ágyúsokkal, ebből három bajnoki cím és négy FA-kupa győzelem.

"Tudom, hogy pénzügyileg nagyon fontos a klubnak a Bajnokok Ligája, de nem azért akarsz profi játékos lenni, hogy a klubodnak pénzt keress. Az egész lényege a győzelem."

"Ha a karriered végén csak azt tudod elmondani, hogy nyolcszor lettem negyedik, az milyen már?"

Minden versenykiírást figyelembe véve az Arsenal csak négy meccset nyert meg az utóbbi tizenháromból, és ez különösen növeli a nyomást Arsene Wengeren, akinek csapata a kupa toronymagas esélyese. Egy győzelem esetén 11. alkalommal nyerné meg a kupát, amivel beállítaná a jelenlegi rekordot.

A Wigan már felülmúlta a Manchester City elleni tavaly a döntőben aratott fantasztikus győzelmét azzal, hogy ismét kiejtette a kékeket, és bejutott a legjobb négy csapat közé.

Parlour szerint hatalmas lesz Wengeren a nyomás, ha az ágyúsok nem nyerik meg az FA-kupát. Ettől függetlenül a menedzser nyugodtan készül az összecsapásra, amelyet Wembley-ben rendeznek meg.

"Minden csapat álmodhat az FA-kupa megnyeréséről, amikor elkezdődik a szezon. A bajnokságban sok minden történhet, de tudjuk, hogy egy nagyobb költségvetésű klub fogja megnyerni."

"A kupát azonban tavaly a Wigan nyerte meg, idén pedig a Sheffield United is bejutott az elődöntőbe. Egyedül ebben a sportágban történnek ilyen izgalmak. Kosárlabdában ha egy második vonalból érkező csapat ellen játszol, csak akkor van esélyük, ha adsz nekik 30 pont előnyt."

Van egyfajta varázsa (a kupának), ami egész életében rabul ejtette Wengert.

"Nem emlékszem pontosan, hogy melyik két csapat volt (akiket először látott játszani), de arra viszont pontosan, hogy hol ültem akkor az iskolában, mert egy frankot kellett fizetnünk azért, hogy nézhessük a meccset."

"A labda fehér volt, a gyep pedig hibátlan. A mi falusi pályánk kész katasztrófa volt hozzá képest."

"Még a játékosok is jól fésültek voltak, a menedzserek pedig egész nyugodtan viccelődtek egymással a kispadon."

Forrás: BBC.co.uk

HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
szasza86 véleménye:
2014-04-12 17:18
Láttátok a kezdőt? Nincs Rosi még padon sem....:( van rá egy házam meg egy kocsim (nincs de tegyük fel:D) hogy lesérült vmi rejtélyes módon ma a bemelegítésnél......Sanogo kezd és Arteta is sajna...Cselsztröm pados. Van viszont Ramsey meg Ox és Podo no meg középen végre Cazi.
 
Profil
Üzenet
szasza86 véleménye:
2014-04-12 17:17
"Tudom, hogy pénzügyileg nagyon fontos a klubnak a Bajnokok Ligája, de nem azért akarsz profi játékos lenni, hogy a klubodnak pénzt keress. Az egész lényege a győzelem." "Ha a karriered végén csak azt tudod elmondani, hogy nyolcszor lettem negyedik, az milyen már?" Ez odabasz:DDDDD
 
Profil
Üzenet
kalocsapi véleménye:
2014-04-12 16:48
Teljesen igaza van. Az utóbbi pár évben láttunk már nagy versenyfutást a dicsőséges 3-4. hely megszerzése okán, és oda is értünk. Aztán a következő évben a BL-ben nem sok vizet zavartunk, mindig "majdnem" megállítottuk a végső győzteseket, de ennyi. Egy játékos trófeát akar, ahogy a szurkoló is, engem nem érdekel a klub pénzügyi helyzete. Amúgy is a 4. leggazdagabbak mi vagyunk. És? Évek óta nem jönnek a nagy igazolások. És még az is lehet, hogy az EL-ben reális esélyünk lenne a végső győzelemre. Szóval NYERJÜNK FA KUPÁT, ez az elsődleges!!!! (A 4. hely úgy is meglesz. :P)

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (3 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 46
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design